OK.no OK.no
OK.no
 
Hovedside Bilder Om oss Kontakt
 
       
   
 
Om oss
 
   

OK.no
   
Intercoiffure Mester
   
 
   
pil
Vi har ideene og den faglige kvaliteten. Derfor har bransjen lagt merke til oss og nominert oss til årets salong både i 2006 og 2007.
   
pil
O.K. frisører ble etablert i 1990 og har siden den gang vokst fra å være en liten bedrift med 5 ansatte til i dag ca 20. Salongen eies og drives av frisørmesterene Oddbjørn.J.A. Jakobsen og Kari Kristiansen. Derav navnet O.K.
   
pil
Profil
Vår profil består av å holde en høy faglig standard på våre medarbeidere. Vi har et godt gjennomarbeidet konsept der regelmessige oppdateringer og god kvalitetssikring danner grunnlaget og gir trygghet for medarbeidere og kunden.
   
pil
Kunden er og blir det viktigste.
Gjennom en god konsultasjon og kommunikasjon med kunden,  samt inneha kunnskap og kreativitet, leverer vi kvalitet.
   
pil
Erfaring /bransjekunnskap
Vår brede bransjeerfaring spenner fra kursvirksomhet– undervisning i videregående skole -konkurransefrisering nasjonalt og internasjonalt. Aktiv deltagelse i opplæring, laug og fylkesforening. Medlemmer i den internasjonale frisør organisasjonen Intercoiffure.
   
pil
Salgsavdeling - Resepsjon
I denne avdelingen vil vi alltid være behjelpelig med å finne time til deg hos den frisøren eller lærlingen du ønsker. Vi vil også gi deg vår beste veiledning, slik at du kan finne de riktige hårpleieproduktene spesielt til ditt hår. Vi vil alltid kunne tilby de fremste produktene på markedet.
   
  Leverandører
   
  Vi er stolte av å være håndverkere og vi leverer kvalitet.
 
 
     
     
 
 
Facebook
  Design & copyright: Abra ide AS